Pennybridge i Europafinal

Företaget Pennybridge från Örebro är finalist i 2015 Red Herring Top 100 Europé Award. Företaget har utvecklat en global plattform för välgörenhet.

Finalisterna har utvärderats enligt både kvantitativa och kvalitativa kriterier, såsom finansiellt resultat, teknisk innovation, kvalitet i förvaltningen, egna patent, årlig tillväxttakt, strategi och genomförande, samt hur man har hanterat störningar i sina respektive branscher.
Efter det sista momentet som innebär en presentation på plats vid Red Herring Europe Forum i Amsterdam 13-15 april kommer de 100 vinnarna av Red Herring Top 100 Europe att utses. Det formella tillkännagivandet av priset sker vid en särskild ceremoni den 15 april i Amsterdam.
Tidigare företag som uppfyllt kriterierna för utmärkelsen och upptäckts i sin linda av Red Herrings redaktörer är bland annat Google, eBay och Skype.