Travfest med Bamse och hockeylirare

IMG_0046

På lördagen var det V75-tävlingar ute på Örebrotravet. Förutom tävlingarna hade arrangören ordnat en rad kringaktiviteter. För de yngsta var seriefigurerna Bamse och Lille Skutt ett populärt inslag. Örebro Hockey har visserligen avslutat säsongen, men tre av lagets lirare fick rycka in som travkuskar i ett jippolopp runt banan. En av ishockeyspelarna lyckades med konststycket att ramla ur sulkyn. Men hockeytränaren Kenta kan andas ut. Ingen större skada skedd där förutom möjligen en krossad självkänsla.

Örebrotravets eventansvariga Karin Forsgren hade förhoppningar om en publiksiffra på 6-7 000 personer. Frågan är om inte det gråkalla vädret skrämde en del från att ta sig till Marieberg. Trots det var det fullt inne på läktaren och parkeringen var i stort sett fylld till sista plats, så det måste nog räknas som en publiksuccé i alla fall.

IMG_0006

 

IMG_0039IMG_0018