1 000 örebroare till cupfinalen

Söndagen den 17:e maj spelar Örebro SK final mot IFK Göteborg i Svenska Cupen. Matchen spelas på Gamla Ullevi i Göteborg och intresset för matchen är stort. Arenan beräknas bli slutsåld och upp emot 1 000 örebroare har redan bokat biljett.

På restaurang Trädgår ́n kommer det att bli intervjuer och musik med kända örebroprofiler. Det blir uppsnack inför matchen med tränarna Alexander Axén och Axel Kjäll.

Thom Höglund, som nyligen släppte låten ”Om jag finge bo på Västra Stå”, spelar live. Dessutom blir det snack med ÖSK:s vd Simon Åström, liveradio med Svartvita i Stockholm och DJ-set av Jonas Pettersson från Stora Örebro.

– Det här är klubbens största match på många år. Det känns riktigt roligt att göra ett så stort arrangemang tillsammans med supporterföreningen Kubanerna. Det här kommer bli en klassisk ÖSK-dag. Det är upplagt för en positiv fotbollsfest i Göteborg, säger Erik Wärlegård som är medlem- och supporteransvarig på ÖSK Fotboll.

– Det är jättestort intresse från Örebroarna och det är extra roligt att många familjer och äldre åker med i våra bussar. Vi vill skapa en resa och en miljö där alla supportrar känner sig hemma, säger ÖSKs VD Simon Åström.