Filmfestival blir del av Live at Heart

Peace & Love Film Festival flyttar till Örebro och inleder samarbete med musik- och filmbranscheventet Live at Heart. Filmfestivalen äger rum som en integrerad del av Live at Heart den 30 augusti-4 september.

Utöver det officiella filmfestivalprogrammet blir det också utomhusvisningar.

– Vi ser en naturlig koppling till filmen och Örebros aktuella satsningar, inte minst Open Art och Live At Heart. Man är på väg att bli en viktig internationell kulturmötesplats, säger Holger Carlsson, festivalansvarig för P&L Film Festival.

– Vi välkomnar Holger och Shumaï till Live at Heart, på det här sättet skapar vi nya förutsättningar för mötet mellan musik och filmbransch. Med Peace and Love Film Festival blir Live at Heart den första festivalen av sitt slag i Sverige, säger Åke Lundström, VD Live at Heart AB.

 

,