Vinstlott för ÖSK Ungdom – bjuds på cupfinalen

ÖSK Ungdom var bäst på att sälja Bingolotter till en uppesittarkväll dagen före julaftonen. Tack vare det bjuds 20 spelare till Göteborg för att se cupfinalen mellan IFK Göteborg och ÖSK på söndag. Därefter är de med i direktsändningen av Bingolotto.

Föreningen sålde 18 500 Bingolotter, vilket är långt mer än dubbelt så många som de flesta föreningarna säljer. Lotterna från uppesittarkvällen gav föreningen ett tillskott på drygt 400 000 kronor.

– Det känns jättekul att våra duktiga ungdomar belönas på det här sättet. Vi har utlyst en intern tävling där de 20 som sålt flest Sverigelotter senaste veckan, blir de som får åka till Göteborg. Jag hoppas det ska bli en riktigt kul upplevelse där de får vara med och heja fram ÖSK till seger, säger Ted Waltersson-Larsson, på ÖSK ungdom.

ÖSK är även den förening i Örebro län som sålde flest Bingolotter och Sverigelotter från Folkspel i fjol.