Sofia är Årets unga säljare

bild (4)

Sofia Fors Kovacic på Thoren Business Schools i Örebro blev utsedd till Årets säljare på SM i Ung Företagsamhet. – Det känns otroligt bra för jag har varit nervös över det här i så många veckor, säger en lycklig Sofia.

– Det här betyder väldigt mycket för mig och ända sedan jag vann på den regionala mässan i Örebro har jag varit nervös över den här dagen, berättar Sofia. Sofia bedriver tillsammans med Paula Svensson och Linn Nilsson Värmekällan UF som tillverkar handledsvärmare.

När galavärden Peter Settman frågade Sofia om företaget på scenen och tyckte att det var en svår produkt att sälja visade hon prov på sin säljtalang med frågan; Har du en kall fru? Varpå Peter Settman medgiver och skratt utbryter i hela lokalen. För att bli en bra säljare är det alltså viktigt att lyssna och känna in kunden.

 

,