Planerar nytt magasin för turism

Örebrokompaniet och medieföretaget HKM Publishing ska ge ut ett destinationsmagasin. Det är tidningen Utmärkt Örebro som utvecklas för att bli Örebros officiella destinationsmagasin.

– Vi märker av en stor efterfrågan på en Örebroprofilerande trycksak som kan användas i många olika syften. HKM har redan ett magasin med ungefär samma målgrupp och vi ser stora fördelar med att samverka istället för att ta fram en helt ny produkt, säger Örebrokompaniets marknadsstrateg Anna Iderot Bjelke i ett pressmeddelande.

Magasinet Utmärkt Örebro har sedan 2011 bland annat funnits tillgänglig för Örebrobesökare via hotellen.

– Vi tycker det här samarbetet är otroligt inspirerande och vi ser det också som ett erkännande på att vi gjort en bra produkt som vi nu, tillsammans med Örebrokompaniet, kommer att utveckla i helt rätt riktning, säger Linnea Fennhagen, operativt ansvarig på HKM Publishing.

,