Hockeyspelare sommarpratar i podd

thumb_700

Fem av spelarna i SHL-laget Örebro Hockey ska sommarprata under juni och juli. ”Det är fem taggade killar som kommer berätta om sig själva. Det blir personligt, eget och spännande”, skriver klubben på sin hemsida. Och spelarna är Kalle Olsson, Johan Adolfsson, Gustav Backström, Johan Wiklander och Daniel Viksten.

Avsnitten kommer släppas på måndagar med start 29 juni. Redan nu kan man börja prenumerera på podcasten. Sök efter “Örebro Hockeys Sommarprat” i iTunes.

Och knappt har det varit midsommar förrän laget har bokat in den första isträningen. Det blir måndagen den 10 augusti.

Ispremiären är ett event för hela familjen och dessutom startskottet på Örebro 750 års fartfyllda jubileumsvecka. Kom och se Libor Hudacek och de andra nyförvärven visa upp sig för första gången i Behrn Arena”, tycker Örebro Hockey.

foto: Örebro Hockey

 

,