Azita inleder årets Promotionbåt

press_Azita_650

Azita Shariati inleder Promotionbåten på Conventum Kongress i Örebro den 4 oktober. Nyligen utsågs hon till Näringslivets mäktigaste kvinna för att hon genom sin inkluderande ledarstil radikalt förbättrat sitt bolags arbete kring jämställdhet och mångfald, skriver arrangören Handelskammaren Mälardalen.

Azita föreläser om hållbart ledarskap och mångfald och har själv beskrivit sitt ledarskap som en blandning av iransk tydlighet och svensk laganda. Under hennes ledning har Sodexo gått från 14 till 50 procent kvinnor i ledningsgruppen på fem år. Azita brinner för samhällsfrågor och utveckling. Hon är helt övertygad om att jämställdhet och mångfald bidrar till ökad tillväxt och bättre resultat.

Promotionbåten är en mötesplats för regionens företag och organisationer. I år sker arrangemanget den 4-5 oktober.