Hela listan med pedagoger nominerade till pris

131119elevinflytande_tstock

Nu är det klart vilka lärare och annan skolpersonal som är nominerade till årets Pedagogiska pris inom Örebro kommun. Örebrokuriren.se presenterar hela listan på alla nominerade här i länken nedan.

http://www.orebro.se/40263.html

Priset delas ut i tre kategorier, förskola och grundskola, grundsärskola, fritidshem samt gymnasieskola, gymnasiesärskola. Den totala prissumman är max 50 000 kronor per år, och fördelas mellan de tre kategorierna. Pengarna ska användas för kompetensutveckling inom yrkesområdet.

– Skickliga pedagoger är grunden för att varje elev ska få bästa möjliga utbildning. Med det pedagogiska priset vill vi uppmärksamma det goda pedagogiska arbetet som betyder så mycket för eleverna. Genom den uppmärksamhet som priset innebär, kan pristagarnas erfarenheter spridas till andra verksamheter, säger Marie Holm, programdirektör för Barn och utbildning i ett pressmeddelande.

Prisutdelning sker vid lärardagarna som går av stapeln 12 augusti och 26 oktober.