Sverigepremiärer på filmfestivalen i Örebro

2.3

Under Peace & Love Film Festival i Örebro är det Sverigepremiär för Terrence Malicks Knight of Cups samt Peter Greenaways Eisenstein in Guanajuato. Båda filmerna hade världspremiär vid filmfestivalen i Berlin.

Filmfestivalen samarbetar i år med Örebro Pride och i ett gemensamt arrangemang blir det premiär för dokumentärfilmen Exposed av Beth B.

– Det känns naturligt att samarbeta med ett så passionerat gäng som Örebro Pride med vilka vi delar värdegrunder som mångfald, fred, kärlek och likaberättigande och som precis som vi kör sin fjärde upplaga av festivalen. Den officiella öppningsfesten på Örebro Slott den 30 augusti tillsammans med Live At Heart och Örebro Pride kan bli en magisk gemensam kärleksförklaring till internationell musik och filmkonsten”, säger Holger Carlsson på festivalen.

,