Lill-Babs höll hov på Trystorp

IMG_0103

På onsdagskvällen var det premiär för årets upplaga av Stjärnkväll på slottet. Över 600 personer hade samlats i parken vid Trystorps slott och rutinerade Lill-Babs var kvällens mest lysande stjärna när hon bjöd på mycket sång och ännu mer humor.

På tal om humor så välkomnade Peter Flacks karaktär ”Hjalmar” för tredje året med sina oefterhärmliga fräckisar. Men efter inledningsnumret slängde Peter bort både tofs och portfölj, tog på sig en färgglad kavaj och intog rollen som – Peter Flack.

Den andra gästartisten för i år är Meta Roos och hon stod för stämningsfull jazz med melodier som As time goes by och On the sunny side of the street samt ett Frank Sinatra-medley med svenska texter av Monika Forsberg. Även Amanda Flack visade prov på fin sång och på komik tillsammans med mamma och pappa, Marie Kühler Flack och Peter Flack.

Under föreställningen i den vackra sommarkvällen imiterade Marie kändisar som Eva Rydberg, Mona Sahlin, Maria Montazami och – Lill-Babs. Kvällen avslutades sedan med en lång rad av Järvsöbons största hits. För musiken stod pianisten Peter Tikkanen och Janne Ottesen på gitarr.

IMG_0095IMG_0131IMG_0116IMG_0073

,