Mp flyttar från rådhuset till Vivalla

Miljöpartiet de gröna i Örebro flyttar sitt kommunalrådskansli från rådhuset till Vivalla under fyra veckor från och med idag, tisdag 11 augusti.

– Vi vill komma närmare örebroarna, lyssna på fler och bli mer tillgängliga, säger Sara Richert, kommunalråd för Miljöpartiet. Därför flyttar vi ut vår vardag från rådhuset till en plats där många människor har sin vardag.

Det är Örebro Folkhögskola som lånat ut ett rum där Miljöpartiets båda kommunalråd – Sara Richert och Niclas Persson – kommer sitta och arbeta tillsammans med sina politiska sekreterare. De kommer att jobba med sitt vanliga politiska arbete, men med öppna dörrar så människor kan komma och berätta om sina behov, förväntningar och idéer på Örebro och kommunens utveckling. 

– Vi ser fram emot att träffa många olika människor här i Vivalla, säger Niclas Persson, kommunalråd för Miljöpartiet. Vi håller på att boka in möten och studiebesök hos föreningar, företag, skola och andra kommunala verksamheter, men hoppas också på många spontana samtal och möten här i Vivalla.

 

,