400 livekonserter och 50 filmer på en vecka

etage_1

Till helgen går startskottet för årets Live at Heart. På fler än 20 scener i Örebro blir det nästan 400 konserter. Nytt för i år är samarbetet med filmfestivalen Peace & Love. Där visas cirka 50 filmer under festivalen.

– Vi är jätteglada över att presentera årets festivalprogram. Live at Heart utvecklas hela tiden och vi kan med stolthet säga att årets program är det starkaste vi har haft. Det är fler artister, scener och fler konserter än någonsin tidigare, säger Anders Damberg, grundare och konstnärligt ansvarig för Live at Heart i en kommentar.

Live at Heart innehåller också en seminariedel med över 20 föreläsningar och paneler som berör ämnen kring musik- och filmbransch, entreprenörskap och business, där målet är att skapa nya förutsättningar för mötet mellan musik- och filmbransch, skriver de på sin hemsida.

– Det är roligt att Live at Heart har vuxit sig starkt internationellt och nu blivit ännu större tillsammans med Peace & Love Film Festival. I år kommer det att finnas representanter från alla världsdelar på plats i Örebro, säger Åke Lundström, VD Live at Heart Festival AB i pressinformationen.

Festivalen äger rum mellan den 30 augusti och 5 september.

,