Welcome to Orebro, Sweden – utbytesstudenter på Rådhuset

IMG_0062

Det här läsåret pluggar 160 utbytesstudenter vid Örebro universitet. Som en del i introduktionen till universitetet och Örebro bjöds dom in till Rådhuset för en kort information i sessionssalen och efterföljande mingel i representationsvåningen.

Studenterna kommer från hela världen, som Polen, Italien, Mocambique, Australien och Nordamerika. Beatrice Mastrilli och Elena Rossi kommer från Italien och passade på att skriva i rådhusets gästbok.

Terminen startar på måndag med fortsatt introduktion och den 11 september kommer det att vara fullt med studenter på stan för olika tävlingar, berättar Calle Bergström, studentlivskoordinator på Örebro kommun och Maria Almquist, internationell studentkoordinator på Örebro universitet.

IMG_0045IMG_0046IMG_0024IMG_0058