Lundell till Örebro på sista (?) turnén

Den 14 november kommer Ulf Lundell till Conventum för en spelning. Det kan vara hans sista turné, enligt artisten själv.

– Den här höstturnén, 20 spelningar, är min sista på länge om inte för alltid. Man ska aldrig säja aldrig som sagt, det gör jag inte heller, men dom här två turnéerna blir mina sista med det här bandet, på det här sättet. Jo, jag vet, jag har ropat Vargen kommer! flera gånger genom åren, men aldrig innan en turné. Jag vet vad jag håller på med, vad jag vill. Kanske inte vart jag ska, men som det står i sången: Det är dags att dra ett streck och gå vidare. 40 år kan räcka. Jag har levererat. Jag har inte sålt mej. Jag står fortfarande fri. Så farväl till turnébussar, hotellrum och allt annat. Farväl till er, publiken. Det har varit fantastiska år. Ups and downs, mest ups. Jag tänker inte bli sentimental, skriver Ulf Lundell själv inför höstturnén.

,