Chans att se nya band på showcasekvällar

vyznrhscyuxrrwqy1l8y

Studieförbundet Bilda arrangerar så kallade showcasekvällar på fredag och lördag. Det sker i samband med årets Live at Heart-festival. Sammanlagt presenterar Bilda fjorton band från olika delar av landet. Bland annat reggaeakten Akosia från Örebro.

– Det vi hoppas på nu med Bildas showcasekvällar är att några av banden får med sig ett par bokade spelningar hem men också att publiken upptäcker banden och vill höra mer, säger Simon Ledstam kulturkonsulent på Bilda och projektledare.

– Vi på Bilda ser det som en självklarhet att ta plats på en av de bästa mötesplatserna för ny och intressant musik som Live at Heart är. Artister, bransch, publik och media möts på flera kreativa sätt i seminarier och vid konserter och allt är dessutom fint inramat av Örebros stadskärna, säger Bildas kultursamordnare Wilhelm Blixt.

Uttagna band:
Fredag 4 september
Esse Quam Videri, Örebro
Grand Trunk Travellers, Uppsala
Heyra, Stockholm
Ourtime, Stockholm
Akosia, Örebro
Beat City Tubeworks, Jönköping

Lördag 5 september
Among Lynx, Uppsala/Stockholm
Norak, Borlänge
Dream Lake, Stockholm
Atlantic Francis, Stockholm
Twinleaf, Linköping
Headstoned, Kalmar
Oh Hiroshima, Örebro (på East West)

,