Åsa är ny kommunikationsdirektör för regionen

Åsa Hedin är ny kommunikationsdirektör för Region Örebro län. Hon tillträder sin tjänst den 12 oktober.

Åsa arbetar i dag som kommunikationschef i Halmstads kommun där hennes uppdrag bland annat består av att stärka det strategiska kommunikationsarbetet och ansvara för varumärkesstrategierna.

Tidigare har hon arbetat som kommunikationschef i Falu kommun.

– Jag är förstås väldigt glad över möjligheten att få medverka till den fortsatta utvecklingen av Region Örebro län. Som tillträdande kommunikationsdirektör ser jag fram emot att få bidra i en kunskapsintensiv utvecklingsorganisation där bland annat hälso- och sjukvården samt forskningen utgör starka drivkrafter för regionens utveckling, säger Åsa Hedin.

Hon har tidigare varit kommunikationschef vid både Polismyndigheten i Västmanland och Säkerhetspolisen. Förutom den stora erfarenhet inom kommunikationsområdet som hon samlat på sig under sitt arbetsliv har hon också studerat kommunikation och ledarskap vid Handelshögskolan i Stockholm.

io4zdicpylsvaiiekfg1