Örebro Hockey samlar in pengar till flyktingkatastrofen

thumb_700

I samband med Örebro Hockeys match mot Vita Hästen på tisdag i Behrn Arena kommer klubben och Svenska kyrkan att samla in pengar till den flyktingkatastrof vi nu kan se i Europa.

Örebro Hockey kommer att ge alla besökare möjlighet att istället för att betala entré skänka en valfri summa. Kampanjen genomförs tillsammans med Svenska kyrkan och alla pengar går oavkortat till ACT alliansen som bistår med humanitära insatser i framförallt Ungern.

Representanter från Örebro Hockey och Svenska kyrkan kommer att finnas på plats med bössor för ta emot den valfria ”entrén” ni vill bidra med. För Er som inte har kontanter så går det jättebra att swisha, nummer för detta kommer att marknadsföras under matchen, hälsar Örebro Hockey.

,