ÖSK samlar in pengar för Världens Barn

IMG_0535

ÖSK inleder nu ett samarbete med Världens Barn för att samla in pengar till utsatta. Insamlingarna kommer att ske i samband med hemmamatcherna på Behrn Arena. Dessutom kommer spelarna att gå runt med insamlingsbössor på sta´n.

– Flyktingkatastrofen berör oss alla, och det känns i detta läge väldigt bra att vi inlett ett samarbete med Världens Barn som ett ytterligare steg i vårt arbete med samhällsengagemang. Vi vill kunna bidra på de sätt vi kan, säger Magnus Wikström på ÖSK Fotboll. Världens Barn bedriver ett livsviktigt arbete för massor av barn runt om i världen. Ett arbete som ligger helt i linje med våra värderingar och vår vilja att bidra i viktiga samhällsprojekt.

Josefin Stålbert är kampanjansvarig i Örebro län för Världens Barn.

– Vi är jätteglada att vi fått till stånd ett samarbete med ÖSK. ÖSK är en fantastiskt bra samarbetspartner för Världens Barn. Klubben är ett av regionens allra starkaste varumärken, man har spelare från världens alla hörn, och har tidigare gjort stora insatser för ensamkommande flyktingbarn.