Ordnar loppis för att hjälpa flyktingar

IMG_0065

Det pågår en flyktingkatastrof i Europa just nu. Nina och Kristian Dahlström från Örebro bestämde sig för att samla in pengar för att hjälpa utsatta. På lördag anordnar de en loppis inne på galleria Oscar C. Alla pengar går direkt till de behövande via hjälporganisationer.

Med start under onsdagen började Nina och Kristian att packa upp de saker som redan har skänkts till försäljningen. På torsdag och fredag finns de på plats i gallerian i city för att ta emot mer saker som ska säljas. På torsdag mellan 13-18 och på fredag mellan 11-17.

Försäljningen pågår under lördagen mellan 10-15 inne på Oscar C. Asplunds Fastigheter upplåter lokalen fritt för loppisen. De kläder, skor med mer som inte säljs på lördag skänks till Röda Korset i Örebro.

IMG_0060IMG_0026IMG_0030IMG_0057

,