App på Promotionbåten med företagens mässinformation

Företag kan nu byta ut den traditionella mässinformationen mot en mobilapp. När Promotionbåten kastar loss den 4 oktober är det företaget EIMS 2C som tillhandahåller den mäss-appen.  EIMS är ett system för elektronisk informationshantering för mässor.

I stället för att samla exempelvis broschyrer och mässmaterial i pappersform kan besökare enkelt och effektivt samla informationen digitalt.

– Nu hoppas vi att utställarna laddar upp information i systemet, tar ut QR koder och gör det möjligt för besökare att testa appen. Vi erbjuder systemet gratis för att sedan fråga användarna kring den här nya tjänsten. Det är viktigt för att vi ska kunna vidareutveckla appen ytterligare, säger Pierre Rågstad vd på EIMS 2C.

I appen kommer deltagarna kunna hitta allt från utställarinformation, kartor, hålltider och flöden för sociala medier.