SiteVision vann inUse UX Award

Örebroföretaget SiteVision har utsetts till vinnare av inUse UX Award 2015. Publiceringsverktyget SiteVision används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt.

– Vi är otroligt stolta över utmärkelsen som visar att vår produkt är ledande inom användbarhet. SiteVision 4 är den största uppdateringen av SiteVision någonsin och målet var att skapa nästa generations publiceringsverktyg som är anpassat för den nya mobila verkligheten. Det här är ett kvitto på att vi har lyckats, säger Karl Eklöf, Head of Innovation på SiteVision.

Juryns motivering:

”När ett verktyg är riktigt bra, gynnar det inte bara den som hanterar verktyget. När även svåra och komplicerade rutiner kan utföras lätt och utan ansträngning, kan hantverkaren ägna mer tid åt att tänka på finishen, och på hur produkten verkligen ska gynna konsumenterna, slutanvändarna, målgruppen. Kort sagt: När hantverkaren arbetar med glädje gynnas alla som får del av resultatet av hens arbete. När det handlar om en så stor grupp hantverkare, och en så enorm grupp som kan dra nytta av att de har ett behagligt, tilltalande och stimulerande verktyg, kan vi inte göra annat än belöna verktyget för webbpublicering”.