Blir Markatta kung på Årets företagar-gala?

gourmetknacke_chia_nyhet_Blog_Image

Fredagen den 9 oktober delar Företagarna ut utmärkelserna Årets Företagare och Årets Unga Företagare vid en stor gala i Stockholms stadshus. För Örebro län tävlar företaget Kung Markatta.

– Att vinna Årets Företagare är ett bevis på att företagaren har gjort en framgångsresa med sitt företag som kan inspirera andra. Vi vill hylla dem och uppmärksamma andra på hur duktiga företagare vi har i landet och vilket bra jobb de gör, säger Günther Mårder, vd Företagarna.

Alla nominerade till finalen har vunnit pris som Årets Företagare i sina hemkommuner och sedan i sina regioner. Årets Företagare i Sverige utses sedan av de 21 regionala vinnarna. Till Årets Unga Företagare har det varit en öppen nomineringsprocess där fem finalister har utsetts.