Caroline vann Årets blivande entreprenör

qt2knu4b1fuyeo9mhwyr

Örebrostudenten Caroline Hammar fick igår ta emot utmärkelsen Årets Blivande Entreprenör på Entreprenörsgalan Sverige 2015, arrangerad av Founders Alliance.

– En rolig och inspirerande kväll, och det betyder jättemycket för mig att jag vann! Det är ett kvitto på att mina drömmar är värda att förverkliga. Det här ger en liten knuff framåt att fortsätta mitt entreprenörskap så att jag kan nå ut till många och göra skillnad.

Caroline hade tidigare på dagen presenterat inför en jury bestående av medlemmar från nätverket, då hon beskrev betydelsen av att se bortom sina fördomar i rekryteringssammanhang och istället se olikheter som en tillgång.

Hon menar att med kunskap om hur vi alla omedvetet diskriminerar kan skapa mer träffsäkra rekryteringar, kreativa grupper och samtidigt bidra till att lösa ett samhällsproblem där många som inte tillhör normen lever i utanförskap.

Caroline har själv en svår synnedsättning och menar att ingen vill vara en belastning, och att hennes affärsidé innebär långsiktiga vinster för individ, företag och samhället.

Motivering för vinnaren löd: ”Med engagemang, drivkraft och egna erfarenheter ser vi vår vinnare som en framtida företagsbyggare i en outvecklad bransch.”

,