Dan och Torbjörn är Årets mentorer

IMG_0001

Dan Ekholm och Torbjörn Jonsson är Årets mentorer i Örebro län. Det är Almi Företagspartner Mälardalen och Nyföretagarcentrum som utsett pristagarna. De har hjälpt till att utveckla företag som drivs av Kenny Johansson respektive Anne Ingelög.

– En mentor kan bli avgörande om en företagare lyckas och kan få sitt företag att växa och överleva, säger Sabina Schnegotzki från Almi och Mia Carlén, Nyföretagarcentrum.

Dan fick priset i kategorin Utveckla företag och Torbjörn i klassen Starta företag.

Årets mentor i kategorin Utveckla företag, Dan Ekholm, arbetar för Engcon Holding AB.

”Dan är en personkännare med mycket goda kunskaper om styrelse- och ledningsarbete. Med struktur och uppföljning skapar han konkreta och mätbara resultat i de företag han arbetar i, säger hans adept Kenny Johansson. Han driver företaget MK Sales som arbetar med internetmarknadsföring och call centerverksamhet”.

Årets mentor i kategorin Starta företag,Torbjörn Jonsson, driver Effektpartner i Karlskoga AB.

”Han har med stor professionalitet, med ödmjukhet och respekt både väglett och utmanat sin adept. Han har varit en klippa att luta sig mot för stöd och inspiration och på ett pedagogiskt vis hjälp adepten framåt mot hennes dröm om ett framgångsrikt företagande, säger hans adept Anna Ingelög från konsultföretaget Ingelög & Partner”.

Mentorerna tilldelades sina utmärkelser vid en ceremoni på Örebro slott med landshövding Maria Larsson som prisutdelare. De två kommer nu att tävla i den nationella finalen om Årets mentor.