Malin är ny rektor för Rytmus

untitled (4)

Malin Hussmo är ny rektor på Rytmus i Örebro. – Jag är fylld av entusiasm och ser verkligen fram emot nya utmaningar. Jag har tidigare arbetat som skolledare på Karl Johans Skola med Örebros musikklasser. Karl Johan är en av AcadeMedias grundskolor, nu känns det jätteroligt att få gå vidare in i gymnasieskolans värld.

– Musiken har alltid haft en stor betydelse för mig. Jag har alltid musicerat och kan inte tänka mig ett liv utan musik. Jag hade själv älskat att få gå på en skola som Rytmus när jag gick i gymnasiet. Tyvärr fanns varken Rytmus eller något annat estetprogram i Örebro då. För mig blev det en ständig dragkamp mellan skolan och musiken. Tänk om jag istället fått använda musiken i skolarbetet, vilken pluseffekt det hade gett! Jag tror, nej, jag vet att musiken och kreativiteten ger kraft och lust till lärande.

Malin Hussmo tillträder tjänsten den 1 december.