Färgsprakande 3D-show visas på teaterns fasad

IMG_0001

Under tre dagar i slutet av november blir fasaden på Örebro Teater som en stor filmduk. Under rubriken Wonderland ska det visas en ljusshow med projicerade 3D-effekter.

Föreställningen pågår bara under drygt tio minuter den 19-21 november. Starttid är 18.00. Showen är en del i firandet av Örebro 750 år.

Så här beskrivs projektet Wonderland: Möten mellan människor är en förutsättning för förändring. Det kan uppfattas som en utopi men vi är övertygade om att det är genom att våga mötas som vi kan göra skillnad och riva barriärer. Med denna övertygelse som grund har Wonderland anordnat barnveckor, workshops, föreställningar, skapat möten mellan människor som annars aldrig skulle ha träffats och väckt tankar som aldrig annars skulle ha väckts. Föreställningen blir en färgsprakande, visuell fasadshow som tar inspiration från allt som projektet har handlat om och en hyllning till staden Örebro som fyller 750 år.

,