Tävlar i Holland om EM-medalj i boule

Den 17-18 oktober är det dags för finalspel i U23-EM i boule i Holland, Två av de tävlande i damlaget kommer från Örebro och Sörbyängens BK, Cajsa Qvarnström och Malin Sares.

Under kvalspelet spelade Malin samtliga singelmatcher för Sverige och gjorde en mycket stark insats. Noon Geffenblad och Cajsa Qvarnström ingår i landslagstruppen för damer. Noon spelade förra året Dam-EM samt Confederations Cup.

Cajsa gjorde debut i damlandslaget redan som 16-åring när hon blev uttagen att spela Dam-VM i Frankrike. Cajsa är uttagen i Sveriges damlag som spelar VM i Thailand senare i höst.

Både Sveriges herr- och damlag är kvalificerade till finalspelet i U23-EM. Frankrike är regerande mästare för både herr och dam. U23-EM spelas vartannat år och har spelats sedan 2009. Sveriges bästa placering är ett brons i damklassen år 2009.

Cajsa_Qvarnstr-m Malin_Sares