Snart dags för kvalet till Korpens nationella innebandytävling

arbejtn1rx7ev2qeylq7

Den 14 november blir det stor innebandyfest i Örebro. Då arrangeras Korpens Sweden Floorball Cups kvaltävling här.

Vinnaren i kvalet går direkt till finalen i Rosvalla Arena i Nyköping som spelas den 24-25 januari nästa år. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje kval till finalen.

– Alla deltagande lag har alltså en finalchans. I Korpen är alla välkomna och Sweden Floorball Cup är ett starkt bevis på att Korpen lever sin värdegrund. Tack vare lottningen i varje kval har alla deltagande lag en chans att ta sig till final. En förutsättning som gör att det här arrangemanget står ut från flera andra innebandycuper och gör det extra roligt att arbeta med, säger Tobias Birgersson projektledare av Sweden Floorball Cup 2015.