Nya byggnaden Nova visas på universitetet

untitled (3)

På lördag den 17 oktober är det öppet hus på Nova. Det är den senaste byggnaden på Campus vid Örebro universitet.

“Byggnaden har en spännande och modern arkitektur ritad av den danska arkitektbyrån Juul|Frost och omfattar en area om 8 400 kvadratmeter och inrymmer bland annat seminarierum, grupprum, studiearbetsplatser, kontor, ett café och en aula för drygt 500 personer. Aulan har namnet Aula Nova”, skriver universitetet i en pressinformation.

Universitetets institution Handelshögskolan har plats i lokalerna och studentföreningen Sesam, liksom företagsinkubatorn Inkubera, Drivhuset som stödjer unga studenter med att starta och driva företag, och Entreprenörskapsforum som är en nätverksorganisation för entreprenörskap, innovation och småföretagande.

Öppet hus på lördag är mellan klockan 10.00-13.00. Dagen innan är det visning för en inbjuden publik.