Domaren bestämmer i tävlingen om bästa juridikstudenten

y9szikhagnnbieozqr9ltg

Nu ska det tävlas om vem som är landets bästa juridikstudent. Sex tvåmannalag från Örebro universitet är med i racet om titeln.

De lokala deltävlingarna innehåller både utbildningar och förhandlingar inför en jury bestående av erfarna jurister. Därefter kvalificerar sig två personer från varje delfinal till slutfinalen i Stockholm den 11-12 november.

Från Örebro universitet tävlar: Moa Bodin & Julia Gustafsson, Jonas Mathsson & Matilda Claussén-Karlsson, Stefan Vasiliadis & Björn Sundin, Hanna Wetzenstein & Anna Ekström, Fanny Fernlöf & Matilda Vikberg samt Elin Mattsson & Mathilda Havert.

Business Law Challenge arrangeras av Advokatfirman Lindahl. Priset i tävlingen är fyra veckors betalt internship på Microsoft samt fyra veckors betald sommarnotarietjänst på Lindahl under sommaren 2016.

Vinnaren erövrar även titeln ”The Business Law Student of the Year”.