Ernst är svenskarnas favorit som mäklare

bocker6

Ernst Kirschsteiger är den kändis som vi helst skulle ha som mäklare. Anders ”Arga Snickaren” Öfvergård och Kronprinsessan Victoria är även de populära när svenskarna ska välja kändismäklare. Det visar Svensk Fastighetsförmedlings senaste undersökning Bobarometern.

Tv-profilen och inredningsexperten Ernst Kirschsteiger är alltså den som överlägset flest skulle vilja ha som fastighetsmäklare vid visning och försäljning av sin bostad. Det uppger 12 procent av de svarande. Bland kvinnor är andelen som föredrar Ernst hela 15 procent och geografiskt är han mest populär i Örebro län, där han skulle få sälja 19 procent av bostäderna.

Anders Öfvergård, mer känd som Arga Snickaren, kommer på andraplats med 7 procent och efter kommer kronprinsessan Victoria med 5 procent. Hårdnackade Mikael Persbrandt och matkonnässören Edward Blom hamnar på fjärde respektive femteplats över de mest eftertraktade kändisarna.

foto: ernstkirschsteiger.com