Ny aktör öppnar förrådsanläggning i mars

betz8derlf7vvuchwnwm

Den 1 mars nästa år öppnar Servistore en ny förrådsanläggning på Elementvägen 13 i Örebro Det är den första etableringen i regionen för operatören. Servistore arbetar med uthyrning av säkra förråd sedan 2006.

Anläggningen i Örebro är på cirka 1000 kvadratmeter där runt 150 förråd kommer att stå till förfogande för både privatpersoner och företag.

– Örebro är en av Sveriges större städer som dessutom växer rätt kraftigt. Vi har haft ögonen på Örebro som marknad under en tid, men kände nu att förutsättningarna var rätt för att ta oss vidare med en etablering. Med samma koncept som i Linköping och Jönköping så kommer vi att kunna erbjuda en säker förvaringslösning som man kommer åt dygnet runt även i Örebro, säger Ivan Elgstrand, Vd för Servistore.