Bolag sköter ÖSKs sponsring i tio år

untitled (3)

Lagardère Sports har slutit ett samarbetsavtal med Örebro SK där man under en tioårsperiod ska sköta all sponsor- och rättighetsförsäljning åt klubben. Örebro SK blir därmed den fjärde Allsvenska klubben som Lagardère Sports samarbetar med efter AIK, Helsingborgs IF samt Halmstad BK.

– Lagardère Sports storlek, organisation och erfarenhet ger oss helt andra möjligheter att hitta nya marknader och partners samtidigt som våra egna resurser kan fokusera på att utveckla fotbollsorganisationen och relationerna med våra partners och supportrar, kommenterar Simon Åström, vd för ÖSK.

Avtalet är ett led in den uttalade visionen klubben har formulerat som inkluderar en målsättning att nå större sportsliga framgångar med siktet inställt på både allsvenska medaljer och Europaspel. En förutsättning för detta är att klubben kan ha en långsiktigt stabil omsättning för ökade investeringar.

– Örebro SK är en klubb med fina förutsättningar att växa både kommersiellt och sportsligt, och det är där vi ska vara en katalysator för att öka värdet av deras rättighetsförsäljning för att därigenom öka klubbens intäkter på både kort och lång sikt, säger Martin Håkansson, vd för Lagardère Sports Scandinavia. Vi ser fram emot att nu få sätta igång det här arbetet.

Halmstad BK spelar i Superettan nästa säsong.

 

, ,