Estonian Air lägger ner – nytt flygbolag tar över Örebro-Köpenhamn i morgon

IMG_0109

Nu är det klart att ett nytt flygbolag tar över linjen Örebro-Köpenhamn. Från och med i morgon söndagen den 8 november lägger Estonian Air ner verksamheten.

”Passagerare som har bokade biljetter på Estonian Air-linjen Örebro-Köpenhamn med avgång 8 november till 10 november, biljettnummer som börjar med 960, köpta från Estonian Air eller en resebyrå, kommer automatiskt att bokas om. Passagerare som har bokade biljetter på Estonian Air-linjen Örebro- Köpenhamn från den 11 november och framåt kommer att få en återbetalning. Återbetalningarna startar den 12 december 2015 av Estniska staten. Passagerare måste dock boka nya biljetter på egen bekostnad”, skriver Örebro flygplats på sin hemsida.

Mer om Köpenhamnslinjen: http://www.orebrokuriren.se/2015/10/28/efter-bara-tre-dagar-ny-entreprenor-tar-over-kopenhamnslinjen/

http://www.orebrokuriren.se/2015/10/26/i-dag-invigdes-flyglinjen-orebro-kopenhamn-varlden/

,