Jenny Emerén är ny vd för Handelskammaren Mälardalen

Handelskammaren i Örebro 2014

Jenny Emerén har rekryterats som ny vd för Handelskammaren Mälardalen. Hon har arbetat på Handelskammaren sedan 2011 som kommunikationschef och senare även platschef för Örebro.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen. I hård konkurrens med många kvalificerade sökande har Jenny framstått som den starkaste kandidaten. Det är kul att kunna låta någon från den egna organisationen få större uppgifter, säger Mikael Sundquist som är ordförande i Handelskammaren Mälardalens presidium.

Den tidigare vdn Christina Hedberg slutade sin tjänst 31 oktober för att gå vidare till en tjänst som kommunchef i Gnesta.

– Vi har haft en omsorgsfull rekryteringsprocess. Närmare 50 personer sökte tjänsten så intresset har varit stort. Handelskammaren har ett starkt varumärke och en viktig roll i regionen, säger Mikael Sundquist.

– Jag ser fram emot att få fortsätta den utvecklingsresa som Handelskammaren påbörjat och arbeta för att stärka tillväxtmöjligheterna för näringslivet i Örebro och Västmanlands län, säger Jenny Emerén.