Ecoguard prisas för smart mobil energikontroll

o9lvbonmpib8o5rij482

Företaget EcoGuard utsågs under onsdagskällen till Örebros och Västmanlands Digitala Gasell. Företaget är därmed ett av åtta svenska företag som kan bli Dagens Industris och Googles Digitala Gasell 2015.

Priset går till de företag som använder internet och dess möjligheter till att antingen växa genom sin egen affär eller för att utveckla andra företag.

Juryns motivering till EcoGuards utmärkelse lyder:

“Årets Digitala Gasell i Örebro har på ett effektivt sätt använt internet för att driva tillväxt och skapa jobb. Affärsmodellen går ut på att minska sina kunders energi- och vattenförbrukning på ett enkelt och tillgängligt sätt – privata såväl som kommunala fastighetsbolag kan följa sin förbrukningsdata direkt i mobilen.”