Teaterns fasad förvandlas till en 3D-duk

IMG_0921 (2)

På torsdagskvällen var det generalrepetition för Wonderland på Örebro Teaters fasad. Under två kvällar till kommer byggnaden att lysas upp och publiken att bjudas på en färgglad digital show.

Under ett års tid har Örebro länsteater och Riksteaterns Tyst Teater tillsammans med en mångfald av samarbetspartners förverkligat projektet Wonderland – ett visuellt landskap. Wonderland har anordnat barnveckor, workshops och föreställningar, allt för att skapa möten mellan människor som annars aldrig skulle ha träffats och väcka tankar som aldrig annars skulle ha väckts. Detta redovisas i en fasadshow som visas med hjälp av 3D-teknik på fasaden, informerar Länsteatern.  Mer om Wonderland: http://wonderland.orebrolansteater.se/

IMG_0963 (2)IMG_0954 (2)

,