George är ny huvudtränare för KIF Örebro

IMG_0982

George Papachristou är ny tränare för KIF Örebro efter avgående Rickard Nilsson. George är 29 år och har varit KIF Örebros talanglags huvudtränare de senaste två åren.

Han har examen i idrottsvetenskap och biomedicin med inriktning på fotboll.

– Jag tackade ja eftersom jag har kommit att älska denna klubb och vill att de ska lyckas på alla möjliga sätt. Jag är både glad och hedrad över att klubben har gett mig detta förtroende. Det var omöjligt att inte säga ja och jag kommer att göra mitt yttersta för KIF Örebro.

KIF Örebros ordförande, Charlotta Nordenberg, är mycket nöjd med beslutet.

– Vi har så glada över att George, som känner spelarna och klubben, vill fortsätta arbeta med oss. KIF Örebro haft en fantastisk säsong som avslutades i onsdags i Paris när vi mötte PSG. Nu har vi siktet inställt på framtiden och det känns skönt att tränarfrågan är klar.

foto: KIF Örebro