Daniel är ny chef för vård- och omsorgsförvaltningen

atkox6jqexhf042zz917 (2)

Vid årsskiftet tillträder Daniel Jansson-Hammargren tjänsten som förvaltningschef för Vård- och omsorgsförvaltningen tillika programdirektör för Social välfärd inom Örebro kommun.

– Jag känner mig både hedrad och oerhört motiverad över att ha blivit anförtrodd detta uppdrag. Förvaltningen Vård- och omsorg ligger mig väldigt varmt om hjärtat. I och med mitt genuina samhällsintresse, inte minst inom välfärdssektorn, ser jag också fram emot uppdraget som programdirektör för Social välfärd. Dessutom har jag alltid trivts med Örebro kommun som arbetsgivare och är verkligen glad över att få komma tillbaka och bidra till att utveckla kommunen, säger Daniel Jansson-Hammargren.

– Genom att skapa gemensam chef för vård och omsorg och programdirektör för social välfärd kan vi skapa ökad utveckling och tydligare styrning av vår äldreomsorg. Vi har påbörjat ett utvecklingsarbete inom programområdet, och jag ser fram emot fortsatt arbete på inslagen väg. Daniel har bra erfarenheter att bidra med i det påbörjade arbetet, säger Rasmus Persson (C), ordförande för Programnämnd Social välfärd.