På torsdag släpps biljetterna till Eurovision

eurovision600px (2)

På torsdag 26 november klockan 10.00 släpps biljetterna till Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm. Biljetter för att uppleva denna internationella musikfest på plats finns att köpa till nio föreställningar mellan den 9-14 maj.

Måns Zelmerlöw och ”Heroes” tog Europa med storm i våras och vann Eurovision Song Contest i Wien. I maj 2016 står SVT och Sverige därför värdar igen för en tv-sändning som ses av 200 miljoner tittare världen över.

– Det känns väldigt roligt att det faktiskt finns biljetter från 100 kronor, vilket gör att många har möjlighet att se showen på plats. Den som vill har nu chansen att köpa en mäktig och annorlunda julklapp och förhoppningsvis ett minne för livet, säger Martin Österdahl, exekutiv producent för ESC 2016.

,