Cia är ny vd för Knowit i Örebro

Cia Örvill har utsetts till verkställande direktör för Knowit Örebro AB, dotterbolag till Knowit AB. Cia har funnits på Knowit Örebro i snart två år och i it-konsultbranschen i 15 år där hon haft ledande roller de senaste tio åren.

Hon efterträder Pia Engwall som kommer att arbeta med strategisk affärsutveckling för att möjliggöra en fortsatt tillväxt i Örebro.

– Målet är att inom tre år växa från dagens tretton medarbetare till över fyrtio. Knowit är ett av de ledande bolagen i vår bransch. För mig är det mycket inspirerande att ta det här steget och få möjligheten att använda mina erfarenheter i en ny roll. Min målsättning är att tillsammans med Pia Engwall och alla kompetenta medarbetare i Örebro vidareutveckla bolagets kompetensområden och stärka positionen ytterligare. Jag ser fram emot uppdraget och är säker på att både jag och Knowit Örebro kommer att utvecklas, säger Cia Örvill, nytillträdd vd på Knowit Örebro.

Knowit Örebro startades 2013 och erbjuder tjänster inom projektledning, test, systemutveckling och arkitektur främst till lokalt etablerade kunder.