Då blir det kramfest på Stortorget

trycksmall (2)

Torsdagen den 17 december klockan 12.00 är det stor kramfest på Stortorget i Örebro. Det är eleverna på stylistprogrammet vid Plusgymnasiet som bjuder in. Idén kallas #PlusHugs och handlar om att genom en så enkel gest som en kram, sprida värme och kärlek bland människor, inte bara till de du känner utan även till främlingar. Samtidigt samlar de in pengar till Världens Barn.

”Vi tycker att det är dags att börja öppna våra armar, sinnen och mötas som människor. Vi är alla olika men är lika mycket värda. Det finns en plats för oss alla i vårt samhälle och vår värld. Vi är medvetna om att det är långt ifrån alla människor på vår jord som blir kramade och får uppleva kärlek. Därför har vi valt att samarbeta med Världens Barn och samla in pengar till deras mycket viktiga arbete”, skriver eleverna i ett pressmeddelande.

Insamlingen sker i samband med det stora kramkalaset på torget.

,