Gustavsvik ny i kedja för utomhusupplevelser – bygger nytt hotell nästa år

Gustavsvik

Gustavsvik Resorts är ny medlem i Swecamp, en nationell kedja för verksamheter med utomhusupplevelser. Anläggningen har i år invigt Sveriges största upplevelsebad och investerat i ett gym. En total investering på 130 miljoner kronor. Om allt går som det ska kommer även ett hotell med cirka 150 rum byggas under 2016.

– Vi ser väldigt ljust på framtiden. Våra satsningar på anläggningen samt inträdet i Swecamp innebär att vi kan erbjuda våra gäster ännu bättre upplevelser. Via Swecamp kommer vi erbjuda kedjegemensamma paketeringar, evenemang och erbjudanden. Då Swecamp står för bland annat kvalitet, värdskap och kundnöjdhet kan våra gäster se inträdet i kedjan som en kvalitetssäkring, fortsätter Magnus Nilsson, VD på Gustavsvik Resorts.

Swecamps anläggningar står för drygt tio procent av branschens gästnätter. Genom att arbeta gemensamt med produktpaketeringar, evenemang och marknadsföring kan de enskilda anläggningarna fokusera på det viktigaste av allt – gästens upplevelse. Dessutom blir anläggningarna en enad röst i branschfrågor vilket kan utveckla anläggningarna, branschen och Svensk besöksnäring.

– Vi ser fram emot att utveckla Swecamp tillsammans med Gustavsvik Resorts. Med glädje och stolthet kan vi nu erbjuda våra gäster fler Utomhusupplevelser från ännu en unik anläggning med kvalitet, service och värdskap i fokus avslutar Andreas Häggqvist, ordförande i Swecamp.