Rekord på rekord i nästa upplaga av Folk at Heart

IMG_6220 (2)

Den stundande tredje upplagan av Folk at Heart slår rekord på rekord. 250 musiker i 88 band deltar med totalt 230 konserter. Ett utbud som slår de två tidigare åren. Scandic Grand Hotel i Örebro är som vanligt spelplatsen för arrangemanget som är den 8-9 januari.

Temat är ”Akustisk tvådygns showcase-festival för all slags musik med folkliga rötter”, där merparten av konserterna kommer att upplevas nattetid i hotellrum som är pyntade till oienkännlighet, säger en av arrangörerna Andreas Svensson.

– Alla som anmäler sitt intresse för att delta får vara med. Folk at Heart vänder sig främst till utövare som är i början av sin karriär, altenativt band som vill mer och band som inte är etablerade. Detta har hittills inte hindrat etablerade musiker att dyka upp.

Arrangören ser fram emot blandningen av professionella och amatörer på samma arena.

Publikbilden är från årets upplaga av Folk at Heart.