1177 flyttar till studiolokaler på norr – möter behovet av bildtelefoni

bgnta2yldmxg0jmosbts

1177 Vårdguiden flyttar till Norrportens fastighet på Storgatan 28. Med start efter nyår påbörjas arbetet med anpassning av de cirka 800 kvadratmeter stora lokalerna som dimensioneras för 35-40 medarbetare.

– Vi ser fram emot att få flytta till modern arbetsplats som byggs ändamålsenligt för våra behov. Närheten till resecentrum är också en styrka när vi rekryterar allt fler medarbetare, säger verksamhetschef Anders Swenson.

Delar av de nya lokalerna byggs som studioliknande miljöer för att kunna möta patienter över videotelefoni. Detta som en del i ett nationellt pilotprojekt, först i sitt slag i Sverige. 1177 Vårdguiden på telefon hoppas kunna rekrytera ett antal nya medarbetare innan inflyttningsdagen i april 2016.

– På Norrporten kan vi konstatera att efterfrågan på kontor i Norrcity alltjämt är god. Med de utmärkta kommunikationerna så är det den naturliga platsen för arbetsplatser, säger Hans Hjalmarsson, marknadsområdeschef på Norrporten.

,