Vilka idrottsstjärnor ska hyllas på slottet?

IMG_2627 (3)

I vår ska idrottare från länet bjudas in till slottet och landshövding Maria Larsson för att hyllas för sina framgångar under 2015. Nu kan du tipsa Örebro läns idrottsförbund vilka som förtjänat en inbjudan.

Nyligen vann Miranda Strandberg både VM-silver och brons i konstnärliga dans. I somras blev ÖSKs målvakt Jakob Rinne U21-mästare för Sverige i EM-slutspelet. Även KIF-spelarna Linda Hallin och Michelle de Jongh vann EM-guld, i U19. Vilka fler sportprestationer ska lyftas fram? Tipsa gärna här eller till länsidrottsförbundet på 019-17 55 00.

Följande kriterier gäller för föreslagna kandidater:- Seniorer – Individuella prestationer enskilt eller i ett lag (stafett, budkavle etc.) – SM-guld – NM-guld – EM-medalj – VM-medalj – OS-medalj – Paralympics-medalj – Deaflympics-medalj – Idrottare som inte bor i länet men tävlar för en länsförening kan uppmärksammas om vederbörande är väl förankrad i länet. – Idrottare som är bosatt eller länge tillhört länets idrottsrörelse men som gör prestationer i förening utanför länet kan uppmärksammas.

,