Monica blir direktor för Örebro Stadsmission

IMG_1125 (2)

Monica Gunnarsson blir direktor för Örebro Stadsmission. Hon är idag är general manager för ett läkemedelsföretag i Uppsala och bor i Vretstorp.

– Att få vara med och bygga upp en verksamhet där människors lika värde är en av grundpelarna känns oerhört stimulerande och utmanande, inte minst i dessa tider då starka krafter verkar för motsatsen, säger hon.

– Direktor är ett begrepp eller en titel som finns i alla Stadsmissioner och avser den verkställande chefen. Direktorn blir en nyckelperson för Örebro Stadsmissions framtida utveckling och därför är det en väldigt viktig rekrytering, säger Rose-Marie Frebran, ordförande för Örebro Stadsmission.

– Viljan att göra skillnad för människor var orsaken till att jag en gång utbildade mig till sjuksköterska och den viljan har följt mig genom hela mitt yrkesliv, säger Monica Gunnarsson.

– I ett allt kallare Örebro och Sverige behövs organisationer som Stadsmissionen. Att få vara med om att starta och driva en verksamhet som kommer betyda mycket, både för enskilda människor och för Örebro som stad är en enormt spännande utmaning. Med min bakgrund inom hälso- och sjukvård och med lång erfarenhet av företagsledning tror jag att jag kommer kunna bidra med den drivkraft som behövs för att sätta Örebro Stadsmission och dess visioner ”på kartan”. Jag har ett otroligt spännande och roligt arbete framför mig och är fantastiskt glad och stolt över förtroendet att få arbeta som Örebro Stadsmissions första direktor.

,