Lena Baastad ska jobba med ledarskap

Lena Baastad, Socialdemokraterna i Örebro den 11 mars 2011

Lena Baastad (S) kommer under vintern att sluta som ordförande för kommunstyrelsen i Örebro. Hon går nu över till den privata sektorn och ska arbeta med ledarskapsfrågor.

Hennes arbetsgivare finns i Stockholm, men hon räknar med att även kunna arbeta hemifrån. Hon ska jobba med organisations- och ledarskapsutveckling.

– Mina år som ledare i kommunsektorn har gett mig många värdefulla erfarenheter och kunskaper om hur ett utvecklingsarbete bedrivs i stora komplexa organisationer, därför känns det inspirerande och roligt att få chansen att anta en ny utmaning i mitt arbetsliv som partner i Gaia Leadership, säger Lena Baastad.

– Vi är glada över möjligheten att rekrytera Lena Baastad till Gaia Leadership. Vi genomgår en stor expansion med många utmanande uppdrag där Lena Baastads kunskaper blir en viktig tillgång för oss. Lena Baastad har med stor framgång visat vad ett modernt ledarskap kan göra för att utveckla en stor organisation som Örebro kommun, de kunskaperna kommer nu att bli en värdefull resurs för våra kunder säger Johan Grip, VD för Gaia Leadership.

Läs mer om Lenas nya arbetsgivare: http://gaialeadership.se/